KAKO IZABRATI IDEALNU BUNDU

Moda se mijenja iz sezone u sezonu, ali bunda je vječni komad koji nikada neće izaći iz mode. Kako biste pametno uložili novac, donosimo vam način na koji ćete izabrati bundu stvorenu upravo za vas.

ZAŠTO UOPĆE KUPUJEM BUNDU?

DOBRA INVESTICIJA

Koliko često vidite nekoga da nosi bakinu poliestersku bluzu? – Nikada.
Krzno je dugovječan materijal i ukoliko se dobro brinete o njemu može vam potrajati i više od 30 godina.
Krzno se tretira kao nakit odnosno gleda se na njega kao na investiciju koju možemo prodati ili založiti, predstavlja određeni statusni simbol.

GRIJE 

 Krzno je odličan izolator topline, koristi se kao materijal za grijanje i održavanje tjelesne topline još od davnih vremena. I uz to ekološki je prihvatljiv materijal.

IZGLED

Volimo se osjećati i izgledati moćno, samopouzdano i bunde nam omogućuju upravo to. Bundica ili barem bogati krzneni ovratnik na kaputu čini da izgledamo poput dive, što i je  jedan od glavnih razloga zašto kupujemo bundu. 

KOJE KRZNO ODABRATI?

NERC

Kupujete li bundu za cijeli život definitivno se odlučujete za kanadsku kunu – vječni nerc - za koji ćete izdvojiti od 20.000,00 kn do 50.000,00 kn, ali imate bundu za sve prigode, dobro ne baš za šetnju psa ili odlazak na tržnicu, ali imate komad koji možete staviti u oporuku kćeri ili unuci.

 LISICA

Ako vam je prioritet izgledati trendy onda se odlučujete za bundicu duge sjajne dlake odnosno lisice koja je nešto kraćeg vijeka, ali i puno pristupačnijih cijena. Ovisno o vrsti lisice dali je polarna, crvena ili siva lisica cijene se kreću od 4.000,00 kn – 15.000,00 kn.

REX

Za one koji žele izgledati elegantno kao u nercu, a ne žele se isticati dugom lisičjom dlakom odluka pada na rex zeca koji je cjenovno prihvatljiv  izgledom privlačan, a pod rukom mekan, jedina mu je mana što mu je vijek trajanja kraći od nerca. Cijene rexa kreću se od 7.000 kn do 15.000 kuna ovisno o modelu.