KAKO IZABRATI IDEALNU BUNDU

KAKO IZABRATI IDEALNU BUNDU

Moda se mijenja iz sezone u sezonu, ali bunda je vječni komad koji nikada neće izaći iz mode. Kako biste pametno uložili novac, donosimo vam način na koji ćete izabrati bundu stvorenu upravo za vas.

ZAŠTO KUPUJEM BUNDU?

DOBRA INVESTICIJA

Koliko često vidite nekoga da nosi bakinu poliestersku bluzu? – Nikada.
Krzno je dugovječan materijal i ukoliko se dobro brinete za njega može vam potrajati i 30-ak godina.
Krzno se tretira kao nakit odnosno gleda se na njega kao na investiciju koju možemo prodati ili založiti, predstavlja određeni statusni simbol.

GRIJE 

  - o tome je suvišno uopće pisati.

IZGLED

Bundica ili barem bogati krzneni ovratnik na kaputu čini da izgledamo poput diva, što i je  jedan od glavnih razloga zašto kupujemo bundu. 

"U svijetu gdje skoro
 svi jedu meso,
nose kožne cipele i
 odjeću,
rasprava o krznu
 je djetinjasta"
 (Karl Lagerfeld)

 

KOJE KRZNO ODABRATI?

   

Kupujete li bundu za cijeli život definitivno se odlučujete za kanadsku kunu – vječni nerc za koji ćete izdvojiti od 20.000,00 kn- 50.000,00 kn ali imate bundu za sve prigode, dobro ne baš za šetnju psa ili odlazak na tržnicu, ali imate komad koji možete staviti u oporuku kćeri ili unuci.

 

 

Ako vam je prioritet izgledati trendy onda se odlučujete za bundicu duge sjajne dlake odnosno lisice koja je nešto kraćeg vijeka, ali i puno pristupačnijih cijena. Ovisno o vrsti lisice dali je polarna, crvena ili siva lisica cijene se kreću od 4.000,00 kn – 15.000,00 kn.

 

Za one koji žele izgledati elegantno kao u nercu, a ne žele se isticati dugom lisičjom dlakom odluka pada na rex zeca koji je cjenovno prihvatljiv  izgledom privlačan, a pod rukom mekan, jedina mu je mana što mu je vijek trajanja kraći od nerca. Cijene rexa kreću se od 7.000 kn do 15.000 kuna ovisno o modelu.